Montering av trappa

Vi kan erbjuda er en helhetslösning från början till slut. Våra erfarna trappmontörer monterar trappor till såväl privatpersoner som till stora företag, där montering av många trappor till projekt görs under lång tid. Vi monterar även stora trappor till offentliga miljöer.

När ni anlitar oss tar vi hand om allt – och vi kommer alltid ut på plats och slutmäter trapphålet. Vi beställer trappan och inväntar leverans från trapptillverkaren som levererar den till oss. Vi lagerhåller trappan i rätt miljö och tar den med oss på montagedagen.

Efter montering tar vi alltid med oss allt emballage till återvinning och städar efter oss.

Du kan sedan njuta av din nya fina trappa och vara helt trygg med att vi aldrig lämnar en trappa utan att den är säker att gå i.

På monteringsarbetet går det att utnyttja ROT-avdrag.

Vid frågor angående rot-avdrag, kontakta oss.

Har ni redan en befintlig trappa – kan vi hjälpa er med demontering av den i samband med montering av er nya. På så vis kan ni utnyttja övervåningen samma dag. Vi tillhandahåller även hjälp med bortforsling av er gamla trappa till återvinningen om ni önskar det.

Finns intresse för helhetsrenovering – har vi gott samarbete med målare och snickare. Vi utför även håltagning av trapphål i träbjälklag.

Vi har över 25 års erfarenhet av trappor och hjälper dig i alla frågor som rör ditt trappbygge. Kontakta oss för inspiration och boka ett möte.