Om oss

Trappcentrum är idag ett familjeföretag men startades 1972 av Bert och Leif Carlsson, då under namnet Villasnickerier. Christer Axtelius monterade på den tiden trappor åt dem.

Lotta Wahlbäck och Christer Axtelius tog år 2004 över Villasnickerier. Lotta är utbildad högskoleingenjör inom bygg och Christer är byggmästare.

Familjeföretag blev vi 2009, då Fanny Wahlbäck började montera trappor efter sin snickarutbildning och militärtjänstgöring. Fannys sambo Alexander Fohlin är utbildad finsnickare med mångårig erfarenhet från arbete på snickeri. Han började att montera trappor med oss 2014.

Vårt nya bolag TrappCentrum®, där vi alla fyra är delägare bildade vi år 2016.

För närvarande har vi två anställda trappmontörer som heter Christopher Wall och John Rodahl. Alex, Christer, Christopher och John monterar alla trappor vi säljer med trappmontage. De monterar även stormontage i nyproduktionsprojekt – mest inom Stockholm men vi har även kunder längre bort.

På kontoret tar Lotta, Fanny och Stina hand om såväl det administrativa som försäljning av trappor – vilket innebär allt från att ta emot kunder och hjälpa dem att hitta sin drömtrappa till att rita och konstruera en trappa, allt efter trapphålets förutsättningar.

Vi har över 25 års erfarenhet av trappor och hjälper dig i alla frågor som rör ditt trappbygge. Kontakta oss för inspiration och boka ett möte.